NL
|
EN
Alle rechten voorbehouden Finance & Control - Fiscal Law 2012
Finance  &  Control  -  Fiscal  Law
ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING 
Ons kantoor zal elke onderneming op het adviserende, fiscale en administratieve terrein zo goed mogelijk bijstaan en ervoor zorgen dat de ondernemer altijd weet waar hij staat en onverwachte verrassingen uitblijven.. 
Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan.
JAARREKENINGEN 
Elk jaar wilt u als ondernemer weten wat u aan belasting mag betalen, een onderdeel in dat proces is het opstellen van de jaarrekening. Het is ook een instrument om inzicht te krijgen in de resultaten van uw onderneming. Het is een belangrijk beleidsbepalend instrument en is het daarom verstandig om deze jaarrekening te laten opstellen door een deskundige.
TUSSENTIJDSE VERSLAGEN 
Voor het aanvragen van een krediet bij de bank en ook om nog sneller inzicht te krijgen in de resultaten van uw onderneming. In combinatie met een inzichtelijke administratie kunnen wij snel na afloop van de periode voor zorgen dat u tussentijdse cijfers heeft die u in staat te stellen om sneller beleidsbeslissingen te nemen.


ADMINISTRATIE ONLINE 
Uw administratie kunt u bij ons online voeren. 7 dagen per week, 24 uur per dag, heeft u toegang tot uw eigen administratie en door de samenwerking bent u te allen tijde optimaal ge´nformeerd.